Sax Џин 1L - E-HORECA

Sax Џин 1L

490,00 ден

Сакс е најпродаваниот хрватски бренд на џин. Се произведува со спој на квалитетен алкохол, дестилат од плодови на смрека (Juniperus communis) и други ароматизирани билки.

Сакс Џин го карактеризираат беспрекорната бистрина и безбојност како и посебниот вкус на ароматизирани билки и смрека.

Сакс главно се конзумира како составен дел на long drink пијалоците, како на пример Сакс-Тоник или како основа на коктел.

 

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  490 ден
6 – 12 475 ден
13 – 60 450 ден
61 + 420 ден

 

Дали знаевте?

Sax Dry Gin се прави од македонска смрека.

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Џин 6 - 12 3.061224489795918 %
Џин 13 - 60 8.16326530612245 %
Џин 61 - 999 14.285714285714285 %
Sax Џин 1L