Segafredo Crema Ricca | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Crema Ricca | Dolce Gusto

220 ден 190 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 11

 

Избалансиран избор на робуста во комбинација со арабика од Јужна Америка. Се одликува со целосен вкус и ноти на сужено овошје.

Во залиха

Segafredo Crema Ricca | Dolce Gusto