Segafredo Crema Ricca | Nespresso - E-HORECA

Segafredo Crema Ricca | Nespresso

220,00 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 11

 

Избалансиран избор на робуста во комбинација со арабика од Јужна Америка. Се одликува со целосен вкус и ноти на сужено овошје.

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Segafredo Crema Ricca | Nespresso