Segafredo Espresso Casa | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Espresso Casa | Dolce Gusto

220,00 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 10

 

Мешавина на робуста и арабика со нежен вкус.

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Segafredo Espresso Casa | Dolce Gusto