Segafredo Espresso Casa | Nespresso - E-HORECA

Segafredo Espresso Casa | Nespresso

220 ден 180 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 10

 

Мешавина на робуста и арабика со нежен вкус.

Во залиха

Segafredo Espresso Casa | Nespresso