Segafredo Intermezzo | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Intermezzo | Dolce Gusto

220,00 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 12

 

Мешавина на кафе Робуста со силен карактер избалансиран со Арабика од Јужна Америка. Се одликува со интензивен вкус и ноти на бадем.

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Segafredo Intermezzo | Dolce Gusto