Segafredo Le Origini Brasile | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Le Origini Brasile | Dolce Gusto

240 ден 190 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 11

 

Нежен, целосен вкус со ноти на мед.

Во залиха

Segafredo Le Origini Brasile | Dolce Gusto