Segafredo Le Origini Brasile | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Le Origini Brasile | Dolce Gusto

240 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 11

 

Нежен, целосен вкус со ноти на мед.

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Segafredo Le Origini Brasile | Dolce Gusto