Segafredo Le Origini Costa Rica | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Le Origini Costa Rica | Dolce Gusto

240 ден 190 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 11

 

Интензивен и ароматичен вкус со ноти на тропско овошје.

Во залиха

Segafredo Le Origini Costa Rica | Dolce Gusto