Segafredo Le Origini Etiopia | Nespresso - E-HORECA

Segafredo Le Origini Etiopia | Nespresso

240,00 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  9 

 

Богата и фина мешавина со ноти на тутун и сладок корен.

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Segafredo Le Origini Etiopia | Nespresso