Segafredo Le Origini India | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Le Origini India | Dolce Gusto

240,00 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  8 

 

Нежен вкус со ноти од темјан.

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Segafredo Le Origini India | Dolce Gusto