Segafredo Le Origini Messico | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Le Origini Messico | Dolce Gusto

240 ден 190 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  7 

 

Лесно и ароматично кафе со ноти на темно какао.

Во залиха

Segafredo Le Origini Messico | Dolce Gusto