Segafredo Le Origini Peru | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Le Origini Peru | Dolce Gusto

240 ден 190 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  9 

 

Богат и нежен вкус со фини чоколадни ноти.

Во залиха

Segafredo Le Origini Peru | Dolce Gusto