Segafredo Massimo | Dolce Gusto - E-HORECA

Segafredo Massimo | Dolce Gusto

220,00 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет:  9 

 

Избор на кафе Aрабика од Централна и Јужна Америка во комбинација со африканска Робуста. Се одликува со богат и избалансиран вкус со ноти на какао и мандарина.

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Segafredo Massimo | Dolce Gusto