Starbucks Holiday Blend Limited Edition 190gr - E-HORECA

Starbucks Holiday Blend Limited Edition 190gr

399 ден

За да ја прославиме празничната сезона, создадовме посебна мешавина. Нашето средно печено Starbucks® Holiday Blend ограничено издание е со балансиран и сладок вкус со билки и јаворни ноти. Користејќи висококвалитетни зрна кафе од 100% Арабика, комбиниравме светли, живи зрна кафе од Латинска Америка со мазни, зелени индонезиски зрна кафе и ги печевме за да ги извадиме нивните целосни вкусови.

Нема на залиха

Starbucks Holiday Blend Limited Edition 190gr
750693 Бренд: