Stomaklija 40,0% вол – 1L - E-HORECA

Stomaklija 40,0% вол – 1L

550,00 ден

(цената е изразена во единица број)
Пакување 6/1L
Состав: Ракија од слива и мешавина од лековити билки
Производител : Milan Toplica doo Србија

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  550 ден
6 – 12 530 ден
13 – 60 510 ден
61 + 490 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Stomaklija 1L 6 - 12 3.6363636363636362 %
Stomaklija 1L 13 - 60 7.2727272727272725 %
Stomaklija 1L 61 - 999 10.909090909090908 %
Stomaklija 40,0% вол – 1L