Stomaklija 40,0% вол – 1L - E-HORECA

Stomaklija 40,0% вол – 1L

570 ден

(цената е изразена во единица број)
Пакување 6/1L
Состав: Ракија од слива и мешавина од лековити билки
Производител : Milan Toplica doo Србија

Out of stock

Stomaklija 40,0% вол – 1L
, Brand: