Brinkers Crunchy Almond & White Chocolate 200gr - E-HORECA

Brinkers Crunchy Almond & White Chocolate 200gr

250 ден

100% природен, врвен и крцкав бадем со бело чоколадо од брендот Бринкерс. Состојките се според био-стандарди. Без генетски инженеринг. Без вештачки бои и конзерванси.

Нема на залиха

Brinkers Crunchy Almond & White Chocolate 200gr
751071 Бренд: