Текила Tres Sombreros Silver 1L - E-HORECA

Текила Tres Sombreros Silver 1L

530,00 ден

Автентична текила дестилирана од најчистото сино агаве, увезена од регионот Халиско во Мексико.

Tres Sombreros Silver е мазна и освежувачка текила со кристална боја.

Идеална за подготвување на маргарити.

 

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  530 ден
6 – 12 515 ден
13 – 60 500 ден
61 + 490 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Tekila Tres Somres 6 - 12 2.8301886792452833 %
Tekila Tres Somres 13 - 60 5.660377358490567 %
Tekila Tres Somres 61 - 999 7.547169811320755 %
Текила Tres Sombreros Silver 1L