TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.42 cm x 19 cm Црни Прави 500 бр. - E-HORECA

TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.42 cm x 19 cm Црни Прави 500 бр.

500 ден

Ø 0.42 cm x 19 cm

На залиха

TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.42 cm x 19 cm Црни Прави 500 бр.
752125 Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.