Рубин Вињак 1L - E-HORECA

Рубин Вињак 1L

590,00 ден

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  590 ден
6 – 12 570 ден
13 – 60 550 ден
61 + 530 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Vinjak Rubin 6 - 12 3.389830508474576 %
Vinjak Rubin 13 - 60 6.779661016949152 %
Vinjak Rubin 61 - 999 10.16949152542373 %
Рубин Вињак 1L