Виски Grant's 1L - E-HORECA

Виски Grant’s 1L

1.000,00 ден

Многу виски го земаат својот вкус само од едно буре, но вискито Grant’s Triple Wood е созреано во три различни видови на буре: “Virgin” дабово буре кое дава зачинет силен вкус, буре од американски даб кој дава суптилна мазност на ванила и Бурбоново буре кое нуди сладост на кафеав шеќер, сето ова резултира во мазен и многу богат вкус кој вреди да се проба.

 

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  1000 ден
6 – 12 975 ден
13 – 60 945 ден
61 + 920 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Виски Грантс 6 - 12 2.5 %
Виски Грантс 13 - 60 5.5 %
Виски Грантс 61 - 999 8 %
Виски Grant’s 1L