Виски Jameson 0.7L - E-HORECA

Виски Jameson 0.7L

1.000,00 ден

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  1000 ден
6 – 12 980 ден
13 – 60 960 ден
61 + 940 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Jameson 6 - 12 2 %
Jameson 13 - 60 4 %
Jameson 61 - 999 6 %
Виски Jameson 0.7L