Виски J&B - E-HORECA

Виски J&B

1.120,00 ден

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  1120 ден
6 – 12 1090 ден
13 – 60 1060 ден
61 + 1030 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
J&B Viski 6 - 12 2.6785714285714284 %
J&B Viski 13 - 60 5.357142857142857 %
J&B Viski 61 - 999 8.035714285714286 %
Виски J&B