Вотка Absolut 1L - E-HORECA

Вотка Absolut 1L

910,00 ден

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  910 ден
6 – 12 890 ден
13 – 60 870 ден
61 + 850 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Vodka Absolut 6 - 12 2.197802197802198 %
Vodka Absolut 13 - 60 4.395604395604396 %
Vodka Absolut 61 - 999 6.593406593406594 %
Вотка Absolut 1L