Вотка Smirnoff 1L - E-HORECA

Вотка Smirnoff 1L

780,00 ден

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  780 ден
6 – 12 750 ден
13 – 60 720 ден
61 + 689 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Votka Smirnoff 6 - 12 3.8461538461538463 %
Votka Smirnoff 13 - 60 7.6923076923076925 %
Votka Smirnoff 61 - 999 11.666666666666666 %
Вотка Smirnoff 1L