Вотка Finlandia 1L - E-HORECA

Вотка Finlandia 1L

760,00 ден

Омилена вотка во баровите и една од светските водечките премиум вотки, позната по својата чистота и произведена со употреба на кристални изворски води, толку чисти што не е потребен хемиски третман.

 

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  760 ден
6 – 12 730 ден
13 – 60 715 ден
61 + 699 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Вотка Финландиа 6 - 12 3.9473684210526314 %
Вотка Финландиа 13 - 60 5.921052631578947 %
Вотка Финландиа 61 - 999 8.026315789473685 %
Вотка Finlandia 1L