Вотка Vigor Classic 1L - E-HORECA

Вотка Vigor Classic 1L

420,00 ден

Количина (единица литар) Цена
0 – 5  420 ден
6 – 12 405 ден
13 – 60 360 ден
61 + 350 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Vodka Vigor 6 - 12 3.571428571428571 %
Vodka Vigor 13 - 60 14.285714285714285 %
Vodka Vigor 61 - 999 16.666666666666664 %
Вотка Vigor Classic 1L