Промоции - E-HORECA

Промоции

Подарок: 100   NeroNobile капсули по ваш избор

Со секоја нарачка на било кој кафемат, добивате подарок 100 NeroNobile капсули соодветни за купениот кафемат (Dolce Gusto или Nespresso)

*При нарачката на кафематот, ве молиме во коментар наведете гo вашиoт избор на капсули од NeroNobile

Подарок: De’Longhi Nespresso Inissia Black

Со секоја нарачка на 1000 капсули Lavazza, добивате подарок кафемат

*КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ

Подарок: Krups Dolce Gusto Piccolo XS White

Со секоја нарачка на 1000 капсули Lavazza, добивате подарок кафемат

*КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ

Подарок: Сет Филџани (x6)

Со секоја нарачка на капсули со вкупен износ од над 3000 ден, добивате подарок сет филџани (6 броја).