M&M’s Peanut Butter Spread 320gr - E-HORECA

M&M’s Peanut Butter Spread 320gr

300 ден

М&М + путер од кикирики, да, подобро да верувате дека ова постои! Вкусен путер од кикирики исполнет со парчиња М&М. Можеме со сигурност да ветиме сензационален вкус!

Нема на залиха

M&M’s Peanut Butter Spread 320gr
750620