Манастирска Сливова - E-HORECA

Манастирска Сливова

500 ден

(цената е изразена во единица број)
Пакување 6/1L
Состав: Ракија од Сливи
Производител : Simex Original doo Србија

Количина (единица број) Цена
0 – 5  500 ден
6 – 12  480 ден
13 – 60  460 ден
60 + 440 ден

In stock

Name Range Discount
Манастирка Симекс 6 - 12 4 %
Манастирка Симекс 13 - 60 8.1 %
Манастирка Симекс 61 - 999 12 %
Манастирска Сливова
, Brand: