Манастирска Сливова - E-HORECA

Манастирска Сливова

500 ден

(цената е изразена во единица број)
Пакување 6/1L
Состав: Ракија од Сливи
Производител : Simex Original doo Србија

Нема на залиха

Манастирска Сливова
750063 , Бренд: