Gran Espresso Lavazza 1kg - E-HORECA - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА +50кг

Gran Espresso Lavazza 1kg

1.150,00 ден

Благодарение на богата крема и избалансиран ароматичен профил, мешавината Гран Еспресо нуди уникатно уживање во одлучен вкус, со ноти од какао.

(цената е изразена во единица килограм)
Пакувавање: 6/1kg

Количина (единица кг) Цена
0 – 11 1150 ден
12 – 30 1110 ден
31 – 59 1070 ден
60 + 1030 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Gran Espresso 12 - 30 3.4782608695652173 %
Gran Espresso 31 - 59 6.956521739130435 %
Gran Espresso 61 - 999 10.434782608695652 %
Gran Espresso Lavazza 1kg
, Бренд: