Jacobs Barista Editions Crema 1kg - E-HORECA

Jacobs Barista Editions Crema 1kg

Original price was: 1.500 ден.Current price is: 1.200 ден.

Дали сакате Caffè Crema, Caffè Latte или Café au lait? Тогаш запознајте се со нашето Jacobs Barista Editions Crema – избалансирана мешавина на кафе од најдобрите области во светот. Со ноти на карамела.

Нема на залиха

Jacobs Barista Editions Crema 1kg
751094 Бренд: