illy Iperespresso Капсули - E-HORECA

illy Iperespresso Капсули

Филтри на Продуктите

Ги прикажува сите 23 резултати

Прикажи 9 12 15
View :
 • illy Iperespresso Капсули

  illy Iperespresso Y3.3 E+C White PROMO

  4.999 ден

  Минимален дизајн, компактна големина и едноставност при употреба. Со едно притискање на копче можете да подготвите еспресо или американо. Дизајнирано од архитект Пјеро Лисони.

  IPERESPRESSO
  Иновативна дестилација во две фази и патентиран дизајн на Iperespresso капсули – еспресо со полно тело, интензивна арома и густа крема што трае.

  Технички карактеристики:

  • Подготовка на кафе еспресо и филтер
  • Пумпа од 19 бара
  • Функција за заштеда на енергија (автоматско исклучување на машината по 15 минути неактивност)
  • Капацитет на резервоарот за вода: 0,75lt
  • Послужавник за чаши за прилагодување
  • Отстранување на атоматска капсула – Склад за 7 искористени капсули
  • Тежина: 3,40 кг
  • Напон: 230V, 50HZ
  • Моќност: 1000W
  • Димензии: 10cm x 29cm x 25cm

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Iperespresso Y3.3 E+C Red PROMO

  4.999 ден

  Минимален дизајн, компактна големина и едноставност при употреба. Со едно притискање на копче можете да подготвите еспресо или американо. Дизајнирано од архитект Пјеро Лисони.

  IPERESPRESSO
  Иновативна дестилација во две фази и патентиран дизајн на Iperespresso капсули – еспресо со полно тело, интензивна арома и густа крема што трае.

  Технички карактеристики:

  • Подготовка на кафе еспресо и филтер
  • Пумпа од 19 бара
  • Функција за заштеда на енергија (автоматско исклучување на машината по 15 минути неактивност)
  • Капацитет на резервоарот за вода: 0,75lt
  • Послужавник за чаши за прилагодување
  • Отстранување на атоматска капсула – Склад за 7 искористени капсули
  • Тежина: 3,40 кг
  • Напон: 230V, 50HZ
  • Моќност: 1000W
  • Димензии: 10cm x 29cm x 25cm

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Iperespresso Y3.3 E+C Black PROMO

  4.999 ден

  Минимален дизајн, компактна големина и едноставност при употреба. Со едно притискање на копче можете да подготвите еспресо или американо. Дизајнирано од архитект Пјеро Лисони.

  IPERESPRESSO
  Иновативна дестилација во две фази и патентиран дизајн на Iperespresso капсули – еспресо со полно тело, интензивна арома и густа крема што трае.

  Технички карактеристики:

  • Подготовка на кафе еспресо и филтер
  • Пумпа од 19 бара
  • Функција за заштеда на енергија (автоматско исклучување на машината по 15 минути неактивност)
  • Капацитет на резервоарот за вода: 0,75lt
  • Послужавник за чаши за прилагодување
  • Отстранување на атоматска капсула – Склад за 7 искористени капсули
  • Тежина: 3,40 кг
  • Напон: 230V, 50HZ
  • Моќност: 1000W
  • Димензии: 10cm x 29cm x 25cm

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Classico 108 | Iperespresso

  3.180 ден

  Број на капсули:  108

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Intenso 108 | Iperespresso

  3.180 ден

  Број на капсули:  108

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Classico Lungo 108 | Iperespresso

  3.180 ден

  Број на капсули:  108

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Decaffeinato 108 | Iperespresso

  3.180 ден

  Број на капсули:  108

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Guatemala 108 | Iperespresso

  3.180 ден

  Уникатен и избалансиран вкус, со ноти на чоколадо.
  Број на капсули:  108

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Brasile 108 | Iperespresso

  3.180 ден

  Интензивено, со полн со вкус и ноти на карамела.
  Број на капсули:  108

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Etiopia 108 | Iperespresso

  3.180 ден

  Број на капсули:  108

  Не е на залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Intenso 21 | Iperespresso

  620 ден

  Број на капсули:  21

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Classico 18 | Iperespresso

  565 ден

  Број на капсули:  18

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Intenso 18 | Iperespresso

  565 ден

  Број на капсули:  18

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Decaffeinato 18 | Iperespresso

  565 ден

  Број на капсули:  18

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Etiopia 18 | Iperespresso

  565 ден

  Број на капсули:  18

  Не е на залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Brasile 18 | Iperespresso

  565 ден

  Интензивено, со полн со вкус и ноти на карамела.
  Број на капсули:  18 

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  illy Guatemala 18 | Iperespresso

  565 ден

  Уникатен и избалансиран вкус, со ноти на чоколадо.
  Број на капсули:  18 

  Во залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  Francis Francis X7.1 Black

  10.500 ден

  Бидете сами свој бариста. Уживајте во незаборавно кафе направено со професионалната машинаа X7.1. Може да создадете совршено еспресо со крема, за прекрасно капучино, лате или макијато. Пробајте автентично италијанско кафе и доживејте го како највисок израз на креативност, со illy Francis Francis X7.1, во вашата омилена црна боја.

  Технички карактеристики:

  Дизајн на познатиот италијански архитект Лука Траци, инспириран од ретро апарати за еспресо. Елегантна црвена боја што идеално го истакнува неговиот ретромодерен дизајн.

  • Млазница за млеко со пена
  • Простор за греење на чаши
  • Притисок на пумпата 15 бари
  • Иновативна 2-фазна технологија Iperespresso: „дифузија – дестилација
  • Контрола на нивото на водата
  • Индикаторско светло за десалинизација
  • Читања на температурата
  • Алуминиумски термоблок
  • Капацитет на резервоарот за вода: 1,2 литар
  • Индикација за празнење на резервоарот за одвод
  • Звучни сигнали
  • Напон: 230V, 50HZ
  • Моќност: 1200W
  • Тежина: 6 кг
  • Димензии 28cm (ширина) x 28cm (должина) x 31 (висина)

  Не е на залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  Francis Francis X7.1 White

  10.500 ден

  Бидете сами свој бариста. Уживајте во незаборавно кафе направено со професионалната машинаа X7.1. Може да создадете совршено еспресо со крема, за прекрасно капучино, лате или макијато. Пробајте автентично италијанско кафе и доживејте го како највисок израз на креативност, со illy Francis Francis X7.1, во вашата омилена бела боја.

  Технички карактеристики:

  Дизајн на познатиот италијански архитект Лука Траци, инспириран од ретро апарати за еспресо. Елегантна црвена боја што идеално го истакнува неговиот ретромодерен дизајн.

  • Млазница за млеко со пена
  • Простор за греење на чаши
  • Притисок на пумпата 15 бари
  • Иновативна 2-фазна технологија Iperespresso: „дифузија – дестилација
  • Контрола на нивото на водата
  • Индикаторско светло за десалинизација
  • Читања на температурата
  • Алуминиумски термоблок
  • Капацитет на резервоарот за вода: 1,2 литар
  • Индикација за празнење на резервоарот за одвод
  • Звучни сигнали
  • Напон: 230V, 50HZ
  • Моќност: 1200W
  • Тежина: 6 кг
  • Димензии 28cm (ширина) x 28cm (должина) x 31 (висина)

  Не е на залиха

 • illy Iperespresso Капсули

  Francis Francis X7.1

  10.500 ден

  Бидете сами свој бариста. Уживајте во незаборавно кафе направено со професионалната машинаа X7.1. Може да создадете совршено еспресо со крема, за прекрасно капучино, лате или макијато. Пробајте автентично италијанско кафе и доживејте го како највисок израз на креативност, со illy Francis Francis X7.1, во вашата омилена црвена боја.

  Технички карактеристики:

  Дизајн на познатиот италијански архитект Лука Траци, инспириран од ретро апарати за еспресо. Елегантна црвена боја што идеално го истакнува неговиот ретромодерен дизајн.

  • Млазница за млеко со пена
  • Простор за греење на чаши
  • Притисок на пумпата 15 бари
  • Иновативна 2-фазна технологија Iperespresso: „дифузија – дестилација
  • Контрола на нивото на водата
  • Индикаторско светло за десалинизација
  • Читања на температурата
  • Алуминиумски термоблок
  • Капацитет на резервоарот за вода: 1,2 литар
  • Индикација за празнење на резервоарот за одвод
  • Звучни сигнали
  • Напон: 230V, 50HZ
  • Моќност: 1200W
  • Тежина: 6 кг
  • Димензии 28cm (ширина) x 28cm (должина) x 31 (висина)

  Не е на залиха