Хартиени Патрони - E-HORECA

Хартиени Патрони

Филтри на Продуктите

Ги прикажува сите 21 резултати

Прикажи 9 12 15
View :
 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  ILLY Classico | ESE

  432 ден

  Број на хартиени патрони:  18

 • ESE Pods 44mm

  Dolcevita Ristretto | ESE

  990 ден

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   12 

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  Dolcevita Intenso | ESE

  990 ден

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   10 

 • ESE Pods 44mm

  ILLY Intenso | ESE

  324 ден

  Број на хартиени патрони:  18

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  Dolcevita Gran Crema | ESE

  990 ден

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   9 

 • ESE Pods 44mm

  Dolcevita Gran Gusto | ESE

  990 ден

  Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

  Печење
  Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

  Арома
  Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   7 

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  Lavazza Classico | Senseo

  504 ден

  Уникатен, избалансиран вкус, во комбинација со неодолива арома и богата крема која ќе ги разбуди сите ваши сетила.

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  Lavazza Intenso | Senseo

  504 ден

  Уникатен, избалансиран вкус, во комбинација со неодолива арома и богата крема која ќе ги разбуди сите ваши сетила.

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  Senseo Strong 48

  720 ден

  Совршенo темно печено кафе за љубителите на моќно и миризливо кафе, ароматична и богата мешавина направена од темно печено зрно кафе Арабика и Робуста.

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  Senseo Classic 48

  720 ден

  Senseo Classic го нуди својот интензивен и целосен вкус и ветува најдобро искуство на кафе во секоја пригода.

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Café Latte

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  8

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  Senseo Caffè Crema

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  16

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  Senseo Espresso

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  16

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  DolceVita Intenso | Senseo

  180 ден

  Број на хартиени патрони:  18 

  Интензитет: 10

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и средно-американски култури, карактеризирана со силен, но избалансиран вкус.

  Печење
  Кафето Робуста и Арабика што ја сочинуваат оваа мешавина се печат одделно на средна температура, а потоа се мешаат.

  Арома
  Густа и кремаста мешавина што најдобро доаѓа до израз кога се пие во мала чаша. Балансираната мешавина на Робуста и Арабика придонесува за интензивно слатката арома.

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  DolceVita Gran Gusto | Senseo

  180 ден

  Број на хартиени патрони:  18 

  Интензитет:   7  

  Прекрасна мешавина составена од 100% кафе Арабика внимателно избрана од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

  Печење
  Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

  Арома
  Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

 • Нема на залиха

  Senseo Pods 62mm

  DolceVita Decaffeinato | Senseo

  180 ден

  Број на хартиени патрони:  18 

  Интензитет:   6  

  Прекрасна мешавина составена од 100% кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури во Централна Америка. Многу ароматично и слатко кафе.

  Печење
  Посебното печење со различните температури на Арабика и Робуста обезбедува рамнотежа на овие различни сорти.

  Арома
  Средна екстракција (околу 40 мл.) Мешавина на кафе без кофеин. Совршената рамнотежа помеѓу сортите кафе обезбедува добра крема и сладост со овошната арома.

 • ESE Pods 44mm

  NeroNobile Arabica | ESE

  1.200 ден

  Број на хартиени патрони:  150

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  NeroNobile Intenso | ESE

  1.500 ден

  Број на хартиени патрони:  150

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  NeroNobile Classico | ESE

  1.500 ден

  Број на хартиени патрони:  150

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  NeroNobile Extremo | ESE

  1.500 ден

  Број на хартиени патрони:  150