Професионални Кафемати - E-HORECA

Професионални Кафемати

Филтри на Продуктите

Прикажува 1–28 од 34 резултати

View :
 • Кафемати

  Krups Espresso Automatic EA8178

  36.900 ден

  Автоматска кафе машина EA8178 од Krups со моќност од 1.450 W и интегрирана мелница.  Со само еден допир се поставува саканата количина на свежо мелено кафе. Не е потрбно темелно чистење на кафематот секој пат по употреба, бидејќи има отстранлив сад за остатоци од кафе што можете да го испразните и исчистите секогаш кога е полн. Нуди можност за подготовка на вкупно 19 пијалоци – еспресо, макијато, чај, итн. Благодарение на технологијата QuattroForce, овој кафемат нуди совршена екстракција, за секогаш да го вкусите најдоброто!

  Моќност: 1450 W
  Капацитет на резервоар за вода: 1,7 lt
  Притисок: 15 bar
  Гаранција: 1 година

 • Професионални Кафемати

  La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Stainless Steel

  309.250 ден

  La Marzocco ја редизајнираше комерцијалната машина за еспресо Linea Classic и ја приспособи за домашни баристи. Со својата масивно јака пареа, одлична стабилност на температурата и класичен минимален дизајн. Linea Mini од La Marzocco е прогласена за најдобра домашна/канцелариска еспресо машина во светот. Со апликацијата La Marzocco Home App, машина ви овозможува пред-инфузија и прилагодено време на вклучување / исклучување, плус многу повеќе!
  – ЕЕ рачка на управување
  – Интегрирана група за подготовка (слична изведба како комерцијалната подготовка, но многу покомпактна)
  – Индикаторните светла обезбедуваат повратни информации за статусот на машината
  – Програмирана една секунда пред-инфузија
  – Аналоген интерфејс
  – Bluetooth-врската овозможува далечински пристап до вклучување / исклучување на вашата машина, сопствени распореди за вклучување / исклучување, статус и контрола на температурата на бојлерот, пред-инфузија и статистика на машината
  – Бојлер за пијалак: Не’рѓосувачки челик, .17L
  – Парен бојлер: Не’рѓосувачки челик, 3.5L
  – Резервоар: 2L
  – ETL / NSF сертифициран за комерцијална употреба

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Black

  309.250 ден

  La Marzocco ја редизајнираше комерцијалната машина за еспресо Linea Classic и ја приспособи за домашни баристи. Со својата масивно јака пареа, одлична стабилност на температурата и класичен минимален дизајн. Linea Mini од La Marzocco е прогласена за најдобра домашна/канцелариска еспресо машина во светот. Со апликацијата La Marzocco Home App, машина ви овозможува пред-инфузија и прилагодено време на вклучување / исклучување, плус многу повеќе!
  – ЕЕ рачка на управување
  – Интегрирана група за подготовка (слична изведба како комерцијалната подготовка, но многу покомпактна)
  – Индикаторните светла обезбедуваат повратни информации за статусот на машината
  – Програмирана една секунда пред-инфузија
  – Аналоген интерфејс
  – Bluetooth-врската овозможува далечински пристап до вклучување / исклучување на вашата машина, сопствени распореди за вклучување / исклучување, статус и контрола на температурата на бојлерот, пред-инфузија и статистика на машината
  – Бојлер за пијалак: Не’рѓосувачки челик, .17L
  – Парен бојлер: Не’рѓосувачки челик, 3.5L
  – Резервоар: 2L
  – ETL / NSF сертифициран за комерцијална употреба

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Red

  309.250 ден

  La Marzocco ја редизајнираше комерцијалната машина за еспресо Linea Classic и ја приспособи за домашни баристи. Со својата масивно јака пареа, одлична стабилност на температурата и класичен минимален дизајн. Linea Mini од La Marzocco е прогласена за најдобра домашна/канцелариска еспресо машина во светот. Со апликацијата La Marzocco Home App, машина ви овозможува пред-инфузија и прилагодено време на вклучување / исклучување, плус многу повеќе!
  – ЕЕ рачка на управување
  – Интегрирана група за подготовка (слична изведба како комерцијалната подготовка, но многу покомпактна)
  – Индикаторните светла обезбедуваат повратни информации за статусот на машината
  – Програмирана една секунда пред-инфузија
  – Аналоген интерфејс
  – Bluetooth-врската овозможува далечински пристап до вклучување / исклучување на вашата машина, сопствени распореди за вклучување / исклучување, статус и контрола на температурата на бојлерот, пред-инфузија и статистика на машината
  – Бојлер за пијалак: Не’рѓосувачки челик, .17L
  – Парен бојлер: Не’рѓосувачки челик, 3.5L
  – Резервоар: 2L
  – ETL / NSF сертифициран за комерцијална употреба

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Yellow

  309.250 ден

  La Marzocco ја редизајнираше комерцијалната машина за еспресо Linea Classic и ја приспособи за домашни баристи. Со својата масивно јака пареа, одлична стабилност на температурата и класичен минимален дизајн. Linea Mini од La Marzocco е прогласена за најдобра домашна/канцелариска еспресо машина во светот. Со апликацијата La Marzocco Home App, машина ви овозможува пред-инфузија и прилагодено време на вклучување / исклучување, плус многу повеќе!
  – ЕЕ рачка на управување
  – Интегрирана група за подготовка (слична изведба како комерцијалната подготовка, но многу покомпактна)
  – Индикаторните светла обезбедуваат повратни информации за статусот на машината
  – Програмирана една секунда пред-инфузија
  – Аналоген интерфејс
  – Bluetooth-врската овозможува далечински пристап до вклучување / исклучување на вашата машина, сопствени распореди за вклучување / исклучување, статус и контрола на температурата на бојлерот, пред-инфузија и статистика на машината
  – Бојлер за пијалак: Не’рѓосувачки челик, .17L
  – Парен бојлер: Не’рѓосувачки челик, 3.5L
  – Резервоар: 2L
  – ETL / NSF сертифициран за комерцијална употреба

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Blue

  309.250 ден

  La Marzocco ја редизајнираше комерцијалната машина за еспресо Linea Classic и ја приспособи за домашни баристи. Со својата масивно јака пареа, одлична стабилност на температурата и класичен минимален дизајн. Linea Mini од La Marzocco е прогласена за најдобра домашна/канцелариска еспресо машина во светот. Со апликацијата La Marzocco Home App, машина ви овозможува пред-инфузија и прилагодено време на вклучување / исклучување, плус многу повеќе!
  – ЕЕ рачка на управување
  – Интегрирана група за подготовка (слична изведба како комерцијалната подготовка, но многу покомпактна)
  – Индикаторните светла обезбедуваат повратни информации за статусот на машината
  – Програмирана една секунда пред-инфузија
  – Аналоген интерфејс
  – Bluetooth-врската овозможува далечински пристап до вклучување / исклучување на вашата машина, сопствени распореди за вклучување / исклучување, статус и контрола на температурата на бојлерот, пред-инфузија и статистика на машината
  – Бојлер за пијалак: Не’рѓосувачки челик, .17L
  – Парен бојлер: Не’рѓосувачки челик, 3.5L
  – Резервоар: 2L
  – ETL / NSF сертифициран за комерцијална употреба

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  La Marzocco Linea Mini Espresso Machine White

  309.250 ден

  La Marzocco ја редизајнираше комерцијалната машина за еспресо Linea Classic и ја приспособи за домашни баристи. Со својата масивно јака пареа, одлична стабилност на температурата и класичен минимален дизајн. Linea Mini од La Marzocco е прогласена за најдобра домашна/канцелариска еспресо машина во светот. Со апликацијата La Marzocco Home App, машина ви овозможува пред-инфузија и прилагодено време на вклучување / исклучување, плус многу повеќе!
  – ЕЕ рачка на управување
  – Интегрирана група за подготовка (слична изведба како комерцијалната подготовка, но многу покомпактна)
  – Индикаторните светла обезбедуваат повратни информации за статусот на машината
  – Програмирана една секунда пред-инфузија
  – Аналоген интерфејс
  – Bluetooth-врската овозможува далечински пристап до вклучување / исклучување на вашата машина, сопствени распореди за вклучување / исклучување, статус и контрола на температурата на бојлерот, пред-инфузија и статистика на машината
  – Бојлер за пијалак: Не’рѓосувачки челик, .17L
  – Парен бојлер: Не’рѓосувачки челик, 3.5L
  – Резервоар: 2L
  – ETL / NSF сертифициран за комерцијална употреба

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Pegaso Opaque 1 Group Мanual

  173.200 ден

  Димензии: 530 x 555 x 515 mm
  Напон / W: 230-400V / 2900W
  Група: 1
  Бојлер: 5 lt
  Тежина: 48 кг
  Управувани со електромеханички копчиња за притисок
  Автоматско ниво на вода
  Вграден мотор и пумпа

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega IO 1 Group PV

  185.550 ден

  Програмабилно – Може да се програмира со четири дози по единица.
  Автоматски – Автоматски контролери
  ЛЕД светла – LED-светла на работната површина

  Групи: 1 група
  Бојлер: 2,5 литри
  Напон (V): 120 * / 230-240
  Моќност: 2700 W
  Тежина: 38 кг
  Димензии: 390x525x511 mm

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Pegaso Opaque 1 Group Automatic

  191.700 ден

  Димензии: 530x555x515 mm
  Напон / W: 230-400V / 2900W
  Група: 1
  Бојлер: 5 lt
  Тежина: 48 кг
  4 програмабилни дози по група
  Вграден мотор и пумпа

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Pegaso Opaque 2 Groups Manual

  210.290 ден

  Димензии: 740 х 555 х 515 мм
  Напон / W: 230-400V / 3700W
  Групи: 2
  Бојлер: 10,5lt
  Тежина: 62 кг
  Управување со електромеханички копчиња за притисок
  2 пара стимери и еден излез за топла вода
  Автоматско ниво на вода
  Вграден мотор и пумпа

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Pegaso Opaque 2 Groups Automatic

  235.030 ден

  Димензии: 740 х 555 х 515 мм
  Напон / W: 230-400V / 3700W
  Група: 2
  Бојлер: 10,5lt
  Тежина: 62 кг
  4 програмабилни дози по група
  2 стимери и автоматски излез за топла вода
  Вграден мотор и пумпа

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Pegaso Opaque 3 Groups Manual

  265.950 ден

  Димензии: 980 x 555 x 515 mm
  Напон / W: 230-400V / 5300W
  Група: 3
  Бојлер: 17lt
  Тежина: 82 кг
  Управувани со електромеханички копчиња за притисок
  2 стимери и единствен излез за топла вода
  Автоматско ниво на вода
  Вграден мотор и пумпа

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Pegaso Opaque 3 Groups Automatic

  284.500 ден

  Димензии: 980 x 555 x 515 mm
  Напон / W: 230-400V / 5300W
  Група: 3
  Бојлер: 17lt
  Тежина: 82 кг
  4 програмабилни дози по група
  2 стимери и автоматски излез за топла вода
  Вграден мотор и пумпа

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Polaris 2 Groups Automatic

  309.250 ден

  Димензии: 760 х 570 х 520 мм
  Напон /W: 230-400V / 3400W
  Групи: 2
  Бојлер: 12lt
  Часовен капацитет: Макс. 90 чаши по група
  Тежина: 64 кг

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Vela Vintage 2 Groups

  333.990 ден

  Главните групи поставени на стандардна висина (82 mm).
  Полирани стимери од не’рѓосувачки челик, со копчиња во ретро стил.
  Една излаз за топла вода.
  Греач за филџани.
  Автоматско ниво, и волуметриска пумпа.

  Напон 230-240-400V
  Енергија 3.900W
  Бојлер 12L
  Димензии 77W x 56D x 58H

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Vela Vintage 3 Groups

  402.000 ден

  Главните групи поставени на стандардна висина (82 mm).
  Полирани стимери од не’рѓосувачки челик, со копчиња во ретро стил.
  Една излаз за топла вода.
  Греач за филџани.
  Автоматско ниво, и волуметриска пумпа.

  Напон 230-240-400V
  Енергија 5550W
  Бојлер 17L
  Димензии 94W x 56D x 58H cm

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega Polaris 3 Groups Automatic

  432.950 ден

  Димензии: 1000 x 570 x 520 mm
  Напон / Ват: 230-400V / 5000W
  Групи: 3
  Бојлер: 16lt
  Тежина: 83 кг
  Максимален капацитет на час: 90 чаши по група

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  Wega MyConcept 4 Groups Total Color

  742.200 ден

  Димензии: 1420 x 600 x 590H mm
  Напон / W: 230-400V / 7.100W
  Групи: 4
  Бојлер: Топла вода / Пареа 13 lt, кафе 1,2 lt
  Мулти Бојлер технологија (МТБ)
  Корисен 5” екран со интерфејс “како мобилен” со детална инструкција за машинско програмирање и употреба.
  Секоја група е независна.
  Програмиран екран прилагодлив за деловните потреби или на потребите на баристите.
  Слајд шоу по ваш избор бидејќи можете да вчитувате слики, видеа, логоа итн.
  Изберете командни сигнали од една до шест селекции. Почнувајќи од ристрето па понатаму, по потреба на бараистата.
  Индикација на тајмер, температура и притисок на екранот.
  Три оперативни програми: Стандардна, автоматска SLS или ECO заштеда на енергија што ги анализира податоците направени од сите циклуси и на екранот покажува колку заштедени вати има.
  Можност за формулирање на мени соодветно на потребите на секој бизнис, емитување во реално време и споделување на повеќе комплети машини „Мој концепт“ низ целиот свет
  Испратете пораки до баристата на неговиот дисплеј екран на машината преку Интернет.
  Далечинска контрола на машината преку Wi-Fi што овозможува управување од далечина со машината (како што е далечинско вклучување / исклучување, проверка на статусот на машината итн.)
  Контролорите на температурата подобрени со висока резолуција PWM за детална контрола на температурата
  Програмирана замена на филтерот за вода
  Тежина: 142 кг

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  SAB Maica Semi-Automatic 1 Group

  61.850 ден

  ‘- капацитет на резервоар 2,0 л
  – само резервоар за вода
  – бакарен бојлер
  – аларм за недостаток на вода
  – систем за размена на топлина со пумпа за вибрации
  – капацитет на боилерот: 1,5 л
  – 1 стимер
  – тело од не’рѓосувачки челик
  – Димензии: 250/340 /410 мм
  – Тежина: 18,2 кг
  – Напон: (V) 220
  – Моќност: (W) 1100

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  SAB Nobel Automatic 1 Group

  92.775 ден

  ‘- капацитет на резервоарот 3,0 л
  – може и на резервоар и на водовод
  – бакарен бојлер
  – аларм за недостаток на вода
  – систем за размена на топлина со пумпа за вибрации
  – капацитет на бојлерот: 2,5 l
  – 1 стимер
  – тело од не’рѓосувачки челик
  – димензии: 300/400/430 мм
  – Тежина: 27 кг
  – Напон: (V) 220
  – Моќност: (W) 1400

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  SAB Elegance Automatic 2 Groups

  278.325 ден

  ‘- Капацитет на бојлер 13,5 литри
  – група Е61
  – Бакарен бојлер (Cu 99,5) со антикорозивен слој
  – излез за топла вода
  – 2 стимери
  – тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
  – двомер за притисок на бојлерот и пумпата
  – програмабилен панел за совршена доза на кафе
  – LED светла за бариста
  – Автоматско снабдување со вода
  – Димензии.: 795/575/560 мм
  – Тежина: 65 кг
  – Напон: (V) 220/380
  – Моќност: (W) 3000

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  SAB Elegance Automatic 3 Groups

  309.250 ден

  ‘- Капацитет на бојлерот 20,5 литри
  – Група Е61
  – Бакарен котел (Cu 99,5) со антикорозивен слој
  – Излез за топла вода
  – 2 стимери
  – Тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
  – Двомер за притисок на бојлерот и пумпата
  – Програмабилен панел за совршена доза на кафе
  – LED светла за бариста
  – Автоматско снабдување со вода
  – Димензии: 965/575/560 мм
  – Тежина: 84 кг
  – Напон: (V) 220/380
  – Моќност: (W) 5000

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  SAB Prestige Automatic 2 Groups

  160.810 ден

  ‘- Капацитет на бојлерот 13,5 литри
  – Бакарен котел (Cu 99,5) со антикорозивен слој
  – Излез за топла вода
  – 2 стимери
  – Тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
  – Двомер за притисок на боилеорот и пумпата
  – Програмабилен панел за совршена доза на кафе
  – Автоматско снабдување со вода
  – Димензии: 725/545/520 мм
  – Тежина: 60 кг
  – Напон: (V) 220/380
  – Моќност: (W) 3000

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Професионални Кафемати

  SAB Prestige Automatic 3 Group

  216.475 ден

  ‘- Капацитет на бојлерот 20,5 литри
  – Бакарен бојлер (Cu 99,5) со антикорозивен слој
  – Излез за топла вода
  – 2 стимери
  – Тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
  – Двомер за притисок на бојлерот и пумпата
  – Програмабилен панел за совршена доза на кафе
  – Автоматско снабдување со вода
  – Димензии: 965/545/520 мм
  – Тежина: 78 кг
  – Напон: (V) 220/380
  – Моќност: (W) 5000

   

  12 месеци гаранција.
  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Rossini Red

  87.888 ден

  Полуавтоматска машина за кафе од 1 група со слободен проток(мануелен) на дозата.

  Главни карактеристики:
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата за групата за испорака на кафе
  • Вграден безбедносен термостат
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Автоматски циклус за испорака на пареа
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер за пареа
  • Напојување и апсорпција на машината: 230/110 V – 50/60 Hz – 1250 W
  • Аларми за дијагностицирање грешки
  • Внатрешен резервоар за вода од 3 литри
  • Тежина 22 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:
  • 1 рачка за 2 кафиња
  • 1 комплет филтри
  • 1 комплет сито
  • 1 алатка за отстранување на сито
  • 1 дозерка за кафе
  • 1 рачен тампер на кафе
  • 1 четка

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Rossini Dosata Red

  98.400 ден

  Полуавтоматска машина за кафе од 1 група со автоматско поставување на дозата.

  Главни карактеристики:
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата за групата за испорака на кафе
  • Вграден безбедносен термостат
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Автоматски циклус за испорака на пареа
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер за пареа
  • Напојување и апсорпција на машината: 230/110 V – 50/60 Hz – 1250 W
  • Аларми за дијагностицирање грешки
  • Внатрешен резервоар за вода од 3 литри
  • Тежина 22 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

   

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:
  • 1 рачка за 2 кафиња
  • 1 комплет филтри
  • 1 комплет сито
  • 1 алатка за отстранување на сито
  • 1 дозерка за кафе
  • 1 рачен тампер на кафе
  • 1 четка

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Mini Vivaldi

  112.814 ден

  Електронска машина за кафе со една група.

  Главни карактеристики:

  • Поставување на пропорционална доза
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата на група за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојлер за топла вода и испорака на пареа
  • Двоен манометар
  • Програмабилен диференцијал за поместување
  • Вградени безбедносни термостати
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Регулирање на температурата на водата за кафе.
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • Бојлер од 1,2 литри за топла вода и испорака на пареа
  • Внатрешен резервоар од 3 литри
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер
  • Напојување: 230 / 110V – 50 / 60Hz
  • Апсорпција на машината: 1200W греен елемент на котелот / 800W групен елемент за греење
  • Аларм за дијагностицирање грешки
  • Економична функција (максимална апсорпција 1200W)
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет глави со сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Една дозерка на кафе

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.