SAB Prestige Automatic 2 Groups - E-HORECA

SAB Prestige Automatic 2 Groups

160.810 ден

‘- Капацитет на бојлерот 13,5 литри
– Бакарен котел (Cu 99,5) со антикорозивен слој
– Излез за топла вода
– 2 стимери
– Тело од не’рѓосувачки челик со насликани странични панели
– Двомер за притисок на боилеорот и пумпата
– Програмабилен панел за совршена доза на кафе
– Автоматско снабдување со вода
– Димензии: 725/545/520 мм
– Тежина: 60 кг
– Напон: (V) 220/380
– Моќност: (W) 3000

 

12 месеци гаранција.
Рок на достава: 2-3 недели.

SAB Prestige Automatic 2 Groups
751405 Бренд: