SAB Maica Semi-Automatic 1 Group - E-HORECA

SAB Maica Semi-Automatic 1 Group

61.850 ден

‘- капацитет на резервоар 2,0 л
– само резервоар за вода
– бакарен бојлер
– аларм за недостаток на вода
– систем за размена на топлина со пумпа за вибрации
– капацитет на боилерот: 1,5 л
– 1 стимер
– тело од не’рѓосувачки челик
– Димензии: 250/340 /410 мм
– Тежина: 18,2 кг
– Напон: (V) 220
– Моќност: (W) 1100

 

12 месеци гаранција.
Рок на достава: 2-3 недели.

SAB Maica Semi-Automatic 1 Group
751401 Бренд: