ESE Pods 44mm - E-HORECA

ESE Pods 44mm

Филтри на Продуктите

Ги прикажува сите 11 резултати

Прикажи 9 12 15
View :
 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  ILLY Classico | ESE

  432 ден

  Број на хартиени патрони:  18

 • ESE Pods 44mm

  Dolcevita Ristretto | ESE

  990 ден

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   12 

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  Dolcevita Intenso | ESE

  990 ден

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   10 

 • ESE Pods 44mm

  ILLY Intenso | ESE

  324 ден

  Број на хартиени патрони:  18

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  Dolcevita Gran Crema | ESE

  990 ден

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

  Печење
  Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

  Арома
  Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
  10% Арабика – 90% Робуста

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   9 

 • ESE Pods 44mm

  Dolcevita Gran Gusto | ESE

  990 ден

  Прекрасна мешавина составена од само кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

  Печење
  Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

  Арома
  Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

  Број на капсули:  100  
  Интензитет:   7 

 • ESE Pods 44mm

  NeroNobile Arabica | ESE

  1.200 ден

  Број на хартиени патрони:  150

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  NeroNobile Intenso | ESE

  1.500 ден

  Број на хартиени патрони:  150

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  NeroNobile Classico | ESE

  1.500 ден

  Број на хартиени патрони:  150

 • Нема на залиха

  ESE Pods 44mm

  NeroNobile Extremo | ESE

  1.500 ден

  Број на хартиени патрони:  150