Алкохол - E-HORECA | Алкохолни пијалоци од Е-Horeca

Алкохол

E-Horeca ви нуди голем спектар на алкохолни пијалоци од најпознатите брендови во регионот: Pilavas Ouzo, Stomaklija, Manastirka, Manastirska…

Филтри на Продуктите

Showing all 11 results

View :
 • Алкохол

  Stomaklija 40,0% вол – 1L

  570 ден

  (цената е изразена во единица број)
  Пакување 6/1L
  Состав: Ракија од слива и мешавина од лековити билки
  Производител : Milan Toplica doo Србија

  Не е на залиха

 • Алкохол

  Узо Pillavas 2L

  819 ден

  Строго придржувајќи се кон тајниот рецепт на Никос Пилавас од 1940-тите, узото Пилавас останува во нерѓосувачки челични садови од 2-3 месеци по дестилацијата. Овој процес му дава на нашето узо нежен, сладок вкус што го прави особено лесен за уживање.
  (цената е изразена во единица број)
  Пакување: 8/2L
  Состав: Aлкохолен дестилат од грозје и анасон.
  Производител : Pilavas S.A Distillery Грција

  Количина (единица број) Цена
  0 – 7  819 ден
  8 – 16  799 ден
  17 – 59  779 ден
  60 + 759 ден

  Не е на залиха

 • Алкохол

  Узо Pilavas 1L

  420 ден

  Строго придржувајќи се кон тајниот рецепт на Никос Пилавас од 1940-тите, узото Пилавас останува во нерѓосувачки челични садови од 2-3 месеци по дестилацијата. Овој процес му дава на нашето узо нежен, сладок вкус што го прави особено лесен за уживање.
  (цената е изразена во единица број)
  Пакување 12/1лит
  Состав: Aлкохолен дестилат од грозје и анасон.
  Производител : Pilavas S.A Distillery Грција

  Не е на залиха

 • Алкохол

  Узо Pilavas 0.2L

  132 ден 90 ден

  Строго придржувајќи се кон тајниот рецепт на Никос Пилавас од 1940-тите, узото Пилавас останува во нерѓосувачки челични садови од 2-3 месеци по дестилацијата. Овој процес му дава на нашето узо нежен, сладок вкус што го прави особено лесен за уживање.
  (цената е изразена во единица број)
  Пакување 48 / 0,2L
  Состав: Aлкохолен дестилат од грозје и анасон.
  Производител : Pilavas S.A Distillery Грција

  Количина (единица број) Цена
  0 – 5  132 ден
  6 – 12  112 ден
  13 – 59  108 ден
  60 + 104 ден

  Во залиха

 • Алкохол

  Стомаклија 0,100L

  86 ден 65 ден

  (цената е изразена во единица број)
  Пакување 25/0,100L
  Состав: Ракија од слива и мешавина од лековити билки
  Произвoдител : Milan Toplica doo Србија

  Количина (единица број) Цена
  0 – 5  86 ден
  6 – 12  84 ден
  13 – 60  82 ден
  60 + 80 ден

  Во залиха

 • Алкохол

  Тентура Ликер

  346 ден

  Тентура е традиционален ликер на Патра повеќе од еден век.
  Ги комбинира аромите на каранфил, цимет и морско оревче со екстракти од познатото слатко црвено вино на Маврадафи. Тој е совршен како дигестив по оброкот, како додаток во коктели или за шотови.
  (цената е изразена во единица број)
  Производител : Pilavas S.A Distillery Грција

  Во залиха

 • Алкохол

  Манастирска Сливова

  500 ден

  (цената е изразена во единица број)
  Пакување 6/1L
  Состав: Ракија од Сливи
  Производител : Simex Original doo Србија

  Количина (единица број) Цена
  0 – 5  500 ден
  6 – 12  480 ден
  13 – 60  460 ден
  60 + 440 ден

  Во залиха

 • Алкохол

  Prokupac Манастирка

  525 ден

  (цената е изразена во единица број)
  Пакување 6/1L
  Состав: Сливова препеченица добиена по традиционална манастирска постапка на производство.
  Производител : Milan Toplica doo Србија

  Количина (единица литар) Цена
  0 – 5  525 ден
  6 – 12 505 ден
  13 – 60 485 ден
  61 + 465 ден

  Не е на залиха

 • Алкохол

  Траварица

  470 ден

  (цената е изразена во единица број)

  Не е на залиха

 • Алкохол

  Pilavas Чаши за Узо

  390 ден

  Пакување: 6 чаши

  (цената е изразена во единица пакет)

  Во залиха

 • Алкохол

  Стомаклија Чаши за Ракија

  432 ден

  (цената е изразена во единица пакет)
  Пакување: 12 чаши

  Во залиха

Product added!
The product is already in the wishlist!