Мелници - E-HORECA

Мелници

Филтри на Продуктите

Ги прикажува сите 10 резултати

View :
 • Мелници

  La Spaziale Mini Manual Coffee Grinder

  29.688 ден

  • Сечила: ø 58 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Капацитет на сад за зрно 0,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,2 кг
  • Напојување 230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 9 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Mini On Demand Coffee Grinder

  30.925 ден

  • Сечила: ø 58 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Капацитет на сад за зрно 0,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,2 кг
  • Напојување 230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 9 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  Wega 5.8 Instant

  40.200 ден

  Дијаметар на дискови за мелење: 58мм
  Напон: 220/230/240
  Моќност: 220W
  Брзина на мелење: 1600 (220V), 1.400 (230-240V) 1.640 (110V)
  Капацитет на сад за зрно: 800гр
  Димензии : 165x 495 x 305 mm
  Тежина: 5,5 кг

   

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 12 Manual Coffee Grinder

  40.200 ден

  • Сечила ø 65 mm
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 340 W
  • Тежина: 11,6 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 12 Automatic Ed. Coffee Grinder

  49.480 ден

  • Сечила ø 65 mm
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 340 W
  • Тежина: 11,6 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 8 Coffee Grinder

  52.572 ден

  • Сечила ø 65 mm
  • Мотор: 900 вртежи / мин.
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 300 W
  • Тежина: 11,6 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 8A 75 Coffee Grinder

  74.220 ден

  • Прилагодување на мелењето
  • Сечила ø 75 mm
  • Мотор: 900 вртежи во минута.
  • Телескопски преса
  • Уред за броење на дози
  • Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
  • Електронско самонивелирање
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 600 W
  • Тежина: 15,5 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Top Manual

  34.017 ден

  • Сечила ø 58 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
  • Капацитет на сад за дозирање: 0,2 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 9 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Top On Demand

  52.572 ден

  • Сечила ø 58 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи ви минута
  • Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 8,5 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Мелници

  La Spaziale Astro 12 On Demand

  79.786 ден

  • Сечила ø 75 mm
  • Уред за броење на дози
  • Мотор: 1400 вртежи во минута
  • Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
  • Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
  • Тежина: 8,5 кг

  Рок на достава: 2-3 недели.