Контактирајате Нѐ - E-HORECA

Контактирајате Нѐ

Испрати ни email

Пополнете ги вашите информации подолу и стапете во контакт со нас.

  Нашиот Центар за Подршка

  Нашиот тим за подршка е достапен од:

  Понеделник до Петок: 7:00 – 15:00
   070279269
   072220296

  NeroNobile 3 во 1

  Nespresso Essenza Mini

  СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.