E-Horeca | Најголема електронска продавница за кафе во Македонија

Кафе Капсули &
Хартиени Патрони

Кафе Капсули
Хартиени Патрони

Кафе во Зрно &
Мелено Кафе

Кафе во Зрно
Мелено Кафе

Чоколадни Намази &
Друго

Lotus
Кафе Сирупи & Преливи
Достава Низ Цела Македонија
01

достава на сите нарачки директно до вашата адреса (2 работни дена)

24/7 Подршка
02

нашиот тим за подршка е подготвен и достапен за да ви помогне

Бесплатна Достава +1500 ден
03

бесплатна достава на секоја нарачка +1500 ден

Нашите Брендови

Соработуваме со најпознатите производители…