Senseo Pods 62mm - E-HORECA

Senseo Pods 62mm

Филтри на Продуктите

Ги прикажува сите 8 резултати

Прикажи 9 12 15
View :
 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Strong 48

  720 ден

  Совршенo темно печено кафе за љубителите на моќно и миризливо кафе, ароматична и богата мешавина направена од темно печено зрно кафе Арабика и Робуста.

  Во залиха

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Classic 48

  720 ден

  Senseo Classic го нуди својот интензивен и целосен вкус и ветува најдобро искуство на кафе во секоја пригода.

  Во залиха

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Caffè Crema

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  16

  Не е на залиха

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Café Latte

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  8

  Во залиха

 • Senseo Pods 62mm

  Senseo Espresso

  260 ден

  Број на хартиени патрони:  16

  Не е на залиха

 • Senseo Pods 62mm

  DolceVita Intenso | Senseo

  180 ден

  Број на хартиени патрони:  18 

  Интензитет: 10

  Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и средно-американски култури, карактеризирана со силен, но избалансиран вкус.

  Печење
  Кафето Робуста и Арабика што ја сочинуваат оваа мешавина се печат одделно на средна температура, а потоа се мешаат.

  Арома
  Густа и кремаста мешавина што најдобро доаѓа до израз кога се пие во мала чаша. Балансираната мешавина на Робуста и Арабика придонесува за интензивно слатката арома.

  Не е на залиха

 • Senseo Pods 62mm

  DolceVita Gran Gusto | Senseo

  180 ден

  Број на хартиени патрони:  18 

  Интензитет:   7  

  Прекрасна мешавина составена од 100% кафе Арабика внимателно избрана од најдобрите култури на Централна Америка. Многу ароматично и слатко.

  Печење
  Избраните сорти Арабика бараат многу деликатно печење што ги подобрува нотите и аромата.

  Арома
  Гран Густо се одликува со добро тело и типичен ароматичен профил со овошни и цветни ноти на избраните сорти Арабика. Многу избалансирана мешавина со постојан крем во чашата.

  Не е на залиха

 • Senseo Pods 62mm

  DolceVita Decaffeinato | Senseo

  180 ден

  Број на хартиени патрони:  18 

  Интензитет:   6  

  Прекрасна мешавина составена од 100% кафе Арабика внимателно избрано од најдобрите култури во Централна Америка. Многу ароматично и слатко кафе.

  Печење
  Посебното печење со различните температури на Арабика и Робуста обезбедува рамнотежа на овие различни сорти.

  Арома
  Средна екстракција (околу 40 мл.) Мешавина на кафе без кофеин. Совршената рамнотежа помеѓу сортите кафе обезбедува добра крема и сладост со овошната арома.

  Не е на залиха