Опрема - E-HORECA

Опрема

Филтри на Продуктите

Ги прикажува сите 15 резултати

View :
 • Опрема

  La Spaziale S1 Rossini Red

  87.888 ден

  Полуавтоматска машина за кафе од 1 група со слободен проток(мануелен) на дозата.

  Главни карактеристики:
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата за групата за испорака на кафе
  • Вграден безбедносен термостат
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Автоматски циклус за испорака на пареа
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер за пареа
  • Напојување и апсорпција на машината: 230/110 V – 50/60 Hz – 1250 W
  • Аларми за дијагностицирање грешки
  • Внатрешен резервоар за вода од 3 литри
  • Тежина 22 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:
  • 1 рачка за 2 кафиња
  • 1 комплет филтри
  • 1 комплет сито
  • 1 алатка за отстранување на сито
  • 1 дозерка за кафе
  • 1 рачен тампер на кафе
  • 1 четка

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Rossini Dosata Red

  98.400 ден

  Полуавтоматска машина за кафе од 1 група со автоматско поставување на дозата.

  Главни карактеристики:
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата за групата за испорака на кафе
  • Вграден безбедносен термостат
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Автоматски циклус за испорака на пареа
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер за пареа
  • Напојување и апсорпција на машината: 230/110 V – 50/60 Hz – 1250 W
  • Аларми за дијагностицирање грешки
  • Внатрешен резервоар за вода од 3 литри
  • Тежина 22 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

   

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:
  • 1 рачка за 2 кафиња
  • 1 комплет филтри
  • 1 комплет сито
  • 1 алатка за отстранување на сито
  • 1 дозерка за кафе
  • 1 рачен тампер на кафе
  • 1 четка

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Mini Vivaldi

  112.814 ден

  Електронска машина за кафе со една група.

  Главни карактеристики:

  • Поставување на пропорционална доза
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата на група за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојлер за топла вода и испорака на пареа
  • Двоен манометар
  • Програмабилен диференцијал за поместување
  • Вградени безбедносни термостати
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Регулирање на температурата на водата за кафе.
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • Бојлер од 1,2 литри за топла вода и испорака на пареа
  • Внатрешен резервоар од 3 литри
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер
  • Напојување: 230 / 110V – 50 / 60Hz
  • Апсорпција на машината: 1200W греен елемент на котелот / 800W групен елемент за греење
  • Аларм за дијагностицирање грешки
  • Економична функција (максимална апсорпција 1200W)
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет глави со сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Една дозерка на кафе

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Vivaldi

  123.700 ден

  Електронска машина за кафе со една група.

  Главни карактеристики:
  • Поставување на пропорционална доза
  • Електрично греење
  • Електронска регулација на температурата на група за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојлер за топла вода и испорака на пареа
  • Двоен манометар
  • Програмабилен диференцијал за поместување
  • Вградени безбедносни термостати
  • Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
  • Температурата означена со LED дисплеј
  • Регулирање на температурата на водата за кафе.
  • Полуавтоматско доставување топла вода.
  • Вградена вибрирачка пумпа
  • Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
  • Бојлер од 2,5 литри за топла вода и испорака на пареа
  • 1 излез за топла вода и 1 стимер
  • Напојување: 230 / 110V – 50 / 60Hz
  • Апсорпција на машината: 1250W елемент за греење на котелот / групен елемент за греење од 800W
  • Аларм за дијагностицирање грешки
  • Економична функција (максимална апсорпција 1250W)
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет глави со сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Една дозерка на кафе
  М.Флексибилни водоводни цевки кои се спротивставуваат на висок притисок

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Dream-T

  129.885 ден

  Електронска машина за кафе од една група.

  Главни карактеристики:

  • Графички дисплеј 128 X 64 пиксели.
  • Tачпад.
  • Поставување на пропорционална доза.
  • Дисплеј базиран на повеќе јазици.
  • Електрично греење.
  • Електронска регулација на температурата за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојерот за топла вода и испорака на пареа.
  • Вграден безбедносен термостат.
  • Автоматско полнење на бојлерот.
  • Вградена вибрациона пумпа.
  • Внатрешен резервоар од 3 литри.
  • Бојлер од 1,2 литри за топла вода и испорака на пареа.
  • Бојлер од 0,45 литри за достава на кафе.
  • 1 излез за топла вода со 2 програмабилни селекции (полуавтоматски или автоматски)
  • 1 стимер.
  • Напојување: 230/110 V – 50/60 Hz.
  • Апсорпција на електрична енергија: 1200 W елемент за греење на бојлерот / 800 W група за греење.
  • Можност за исклучување на функцијата за греење на бојлерот.
  • Економична функција (максимална апсорпција 1200 W).
  • Аларми за дијагностицирање грешки.
  • Можност за поставување 4 различни кориснички профили.
  • Функција за автоматско исклучување.
  • Групно осветлување.
  • Групи за испорака циклус на перење.
  • Контрола на степенот на мелење со сигнал за грубо или фино мелење.
  • Сигнал за премногу фино мелење.
  • Тајмер за автоматско вклучување.
  • Бројач на дози на кафе.
  • Функција EGS (електронски систем за заземјување).
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Еден дозер за кафе
  L. Со читач на картички

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Armonia

  142.255 ден

  Електронска машина за кафе со две групи со автоматско управување.

  Главни карактеристики:

  • Поставување на пропорционална доза
  • Прилагодување за мелено кафе, хартиени патрони или капсули, според барање.
  • Независна регулација на температурата за секоја група на испорака контролирана од термостат
  • Електронска контрола на температурата на бојлерот за испорака на пареа
  • Вградени безбедносни термостати
  • Индикатор за предупредување за недостаток на вода во резервоарот
  • Вградена вибрирачка пумпа за секоја група за испорака
  • Функција за деактивирање на греењето на бојлерот (заштеда на енергија)
  • Аларм за дијагностицирање грешки
  • Бојлер 0,45 литри за испорака на кафе за секоја група за испорака
  • Бојлер од 1,2 литри за испорака на пареа
  • Внатрешен резервоар од 3 литри со вграден омекнувач за вода
  • Осветлување на решетката за чаши
  • 1 стимер
  • Напојување: 230V – 50 / 60Hz
  • Апсорпција на машината: 1200W греен елемент на бојлерот / 800 + 800 W групи за испорака греење
  • Тежина 33 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S1 Dream

  147.203 ден

  Електронска машина за кафе од една група.

  Главни карактеристики:

  • Графички дисплеј 128 X 64 пиксели.
  • Tачпад.
  • Поставување на пропорционална доза.
  • Дисплеј базиран на повеќе јазици.
  • Електрично греење.
  • Електронска регулација на температурата за испорака на кафе.
  • Електронска контрола на температурата на бојлерот за топла вода и испорака на пареа.
  • Вграден безбедносен термостат.
  • Автоматско полнење на бојлерот.
  • Вградена вибрациона пумпа.
  • Бојлер од 2,5 литри за топла вода и испорака на пареа.
  • Бојлер од 1,2 литри за достава на кафе.
  • 1 излез за топла вода со 2 програмабилни селекции (полуавтоматски или автоматски)
  • 1 стимер.
  • Напојување: 230/110 V – 50/60 Hz.
  • Апсорпција на електрична енергија: 1250 W елемент за греење на бојлерот / 800 W група за греење.
  • Можност за исклучување на функцијата за греење на бојлерот.
  • Економична функција (максимална апсорпција 1250 W).
  • Аларми за дијагностицирање грешки.
  • Можност за поставување 4 различни кориснички профили.
  • Функција за автоматско исклучување.
  • Групно осветлување.
  • Групи за испорака циклус на перење.
  • Контрола на степенот на мелење со сигнал за грубо или фино мелење.
  • Сигнал за премногу фино мелење.
  • Тајмер за автоматско вклучување.
  • Бројач на дози на кафе.
  • Функција EGS (електронски систем за заземјување).
  • Тежина 28 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

   

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. Два држачи за филтри
  Б. Едниот излив за едно кафе
  В. Едниот излив за две кафиња
  D. 2 комплети филтри
  Е. 1 комплет сита
  F. 1 клуч за отстранување на ситото
  G. 1 четка
  H. 1 рачен менувач на кафе
  I. Еден дозер за кафе
  L. Sd читач на картички
  М.Флексибилни водоводни цевки кои се спротивставуваат на висок притисок

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S2 Spazio EP Manual

  185.550 ден

  La Spaziale S2 SPAZIO EK Manual е електронска машина за кафе со 2 групи со мануелно поставување на дозата.

  Главни карактеристики:

  • Вградена волуметриска пумпа
  • Електричен систем за греење
  • 5-литарски бојлер
  • Манометар за контрола на притисокот на бојлерот и пумпата
  • 1 излез за топла вода / 2 стимери за пареа
  • Безбеден термостат на грејниот елемент на бојлерот
  • Автоматско полнење на бојлерот
  • Контрола на аларми за дефект
  • Тело од не’рѓосувачки челик
  • Апсорпција на моќност 3000W
  • Тежина 57 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. 1 комплет држачи за филтри со релативни изливи
  B. 1 комплетен комплет црева за приклучување на водоводна мрежа
  C. 2 комплети филтри
  D. 1 комплет сита
  E. 1 клуч за отстранување на ситото
  F. 1 четка
  G. 1 слепо сито
  H. 1 рачен менувач на кафе

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Опрема

  La Spaziale S2 Spazio EK Automatic

  197.920 ден

  La Spaziale S2 SPAZIO EK Automatic е електронска машина за кафе со 2 групи со автоматско поставување на дозата.

  Главни карактеристики:

  • Вградена волуметриска пумпа
  • Електричен систем за греење
  • 5-литарски бојлер
  • Манометар за контрола на притисокот на бојлерот и пумпата
  • 1 излез за топла вода / 2 стимери за пареа
  • Безбеден термостат на грејниот елемент на бојлерот
  • Автоматско полнење на бојлерот
  • Контрола на аларми за дефект
  • Тело од не’рѓосувачки челик
  • Апсорпција на моќност 3000W
  • Тежина 57 кг
  • Дијаметар на филтерот 53мм

  СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

  A. 1 комплет држачи за филтри со релативни изливи
  B. 1 комплетен комплет црева за приклучување на водоводна мрежа
  C. 2 комплети филтри
  D. 1 комплет сита
  E. 1 клуч за отстранување на ситото
  F. 1 четка
  G. 1 слепо сито
  H. 1 рачен менувач на кафе

  24 месеци гаранција.

  Рок на достава: 2-3 недели.

 • Nespresso Компатибилни Капсули

  Nespresso Hotel Capsules Box

  1.500 ден

  Совршен начин за прикажување на комплетната колекција на Pro капсули.

  (26 x 26 x 9,6 cm / 10,2 x 10,2 x 3,8 инчи, се испорачува празно).

 • Опрема

  Професионална машина за кафе #1

  37.080 ден

  Професионален Кафемат за Еспресо

  – Полуавтоматско управување со кафе и топла вода
  – Нерѓосувачки челик
  – Фиоката за капење може да се постави на две нивоа за да се сместат различни големини на чаши/филџани
  – Систем за пред-инфузија за кафе и термосифонски систем
  – Бакарен бојлер (Cu 99.5) со антиоксидативен третман

  Групa: 1
  Верзија: Полу-автоматски
  Бојлер: 5.00 литри
  Тежина: 34 кг
  Димензии: 37 x 54 x 51 cm (Ш x Д x В)
  Моќност: 2000 Watt
  Напон: 220 V

 • Опрема

  Професионална машина за кафе #2

  49.440 ден

  Професионален Кафемат за Еспресо

  – Полуавтоматско управување со кафе и топла вода

  – Нерѓосувачки челик

  – Фиоката за капење може да се постави на две нивоа за да се сместат различни големини на чаши/филџани

  – Систем за пред-инфузија за кафе и термосифонски систем

  – Бакарен бојлер (Cu 99.5) со антиоксидативен третман


  Групa: 2
  Верзија: Полу-автоматски
  Бојлер: 6.00 литри
  Тежина: 43 кг
  Димензии: 56 x 54 x 51 cm (Ш x Д x В)
  Моќност: 2500 Watt
  Напон: 220 V

 • Опрема

  Професионална машина за кафе #3

  74.160 ден

  Професионален кафемат за еспресо со полуавтоматско управување со кафе и топла вода. Има прилагодлив систем за балансирање на топлина (патентиран), благодарение на што температурата на секоја група лесно може да се намести според видот на употребеното кафе. Исто така, системот за мешање на топла вода го подобрува квалитетот на водата и овозможува значително заштеда на енергија.

  Групa: 3
  Верзија: Полуавтоматски
  Тежина: 65 кг
  Димензии: 76 x 56 x 52 cm (Ш x Д x В)
  Моќност: 5100 – 6100 Watt

 • Алкохол

  Pilavas Чаши за Узо

  390 ден

  Пакување: 6 чаши

  (цената е изразена во единица пакет)