La Spaziale S1 Mini Vivaldi - E-HORECA

La Spaziale S1 Mini Vivaldi

112.814 ден

Електронска машина за кафе со една група.

Главни карактеристики:

• Поставување на пропорционална доза
• Електрично греење
• Електронска регулација на температурата на група за испорака на кафе.
• Електронска контрола на температурата на бојлер за топла вода и испорака на пареа
• Двоен манометар
• Програмабилен диференцијал за поместување
• Вградени безбедносни термостати
• Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
• Температурата означена со LED дисплеј
• Регулирање на температурата на водата за кафе.
• Полуавтоматско доставување топла вода.
• Вградена вибрирачка пумпа
• Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
• Бојлер од 1,2 литри за топла вода и испорака на пареа
• Внатрешен резервоар од 3 литри
• 1 излез за топла вода и 1 стимер
• Напојување: 230 / 110V – 50 / 60Hz
• Апсорпција на машината: 1200W греен елемент на котелот / 800W групен елемент за греење
• Аларм за дијагностицирање грешки
• Економична функција (максимална апсорпција 1200W)
• Тежина 28 кг
• Дијаметар на филтерот 53мм

СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

A. Два држачи за филтри
Б. Едниот излив за едно кафе
В. Едниот излив за две кафиња
D. 2 комплети филтри
Е. 1 комплет глави со сита
F. 1 клуч за отстранување на ситото
G. 1 четка
H. 1 рачен менувач на кафе
I. Една дозерка на кафе

24 месеци гаранција.

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale S1 Mini Vivaldi