Wega Pegaso Opaque 2 Groups Manual - E-HORECA

Wega Pegaso Opaque 2 Groups Manual

210.290 ден

Димензии: 740 х 555 х 515 мм
Напон / W: 230-400V / 3700W
Групи: 2
Бојлер: 10,5lt
Тежина: 62 кг
Управување со електромеханички копчиња за притисок
2 пара стимери и еден излез за топла вода
Автоматско ниво на вода
Вграден мотор и пумпа

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Pegaso Opaque 2 Groups Manual
751392 Бренд: