Wega Pegaso Opaque 3 Groups Automatic - E-HORECA

Wega Pegaso Opaque 3 Groups Automatic

284.500 ден

Димензии: 980 x 555 x 515 mm
Напон / W: 230-400V / 5300W
Група: 3
Бојлер: 17lt
Тежина: 82 кг
4 програмабилни дози по група
2 стимери и автоматски излез за топла вода
Вграден мотор и пумпа

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Pegaso Opaque 3 Groups Automatic
751395 Бренд: