Wega Vela Vintage 3 Groups - E-HORECA

Wega Vela Vintage 3 Groups

402.000 ден

Главните групи поставени на стандардна висина (82 mm).
Полирани стимери од не’рѓосувачки челик, со копчиња во ретро стил.
Една излаз за топла вода.
Греач за филџани.
Автоматско ниво, и волуметриска пумпа.

Напон 230-240-400V
Енергија 5550W
Бојлер 17L
Димензии 94W x 56D x 58H cm

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Vela Vintage 3 Groups
751398 Бренд: